Er du mere i dit hoved end i din krop og dit hjerte? Prøver du altid at tænke dig til den rette løsning på en given udfordring? Savner du en lettere, hurtigere og mere sand måde at finde svar på? 

Familieliv

Jeg brænder for at støtte op om børns og familiers trivsel, glæde og legende læring, og mine genveje hertil er Yoga & Mindfulness for børn og familier samt sparring på forældrerollens glæder og udfordringer.

Læs mere…

Kvindeliv

Jeg brænder for at skabe søster-fællesskaber, hvor vi kvinder støtter hinanden i at komme i alignment med vores indre sandhed, vores essens, så vi bedre kan skabe det liv, vi inderst inde længes efter.

Læs mere…

Healing & Kanalisering

Jeg brænder for at skabe et kærligt healende space, der støtter op om vores personlige og spirituelle udvikling – både for børn og voksne. Selvfølgelig i form healing, men også med nærvær og empati.

Læs mere… 

Når du kommer ud ad hovedet og ned i kroppen, får du adgang til SÅ meget feminin visdom, power og flow. Er du klar til at skabe dit liv fra dette stærke sted i dig selv? Med støtte fra andre kvinder?