Kald Kærligheden Ind - Sisterhood

Kald kærligheden ind.

 

Denne side er dedikeret til de kærlige sisterhoods, der skabes via det magiske samarbejde mellem Cellina og Leanna Maya. Vi  har sat alle vores erfaringer, redskaber og evner indenfor ændring af mindset og vaner, energiarbejde, manifestation samt quantum healing sammen med det formål at hjælpe kvinder med at kalde mere kærlighed ind i livet.

 

Kort om Cellina

Uddannelse:

– Ergoteraput

– Diplom i erhvervspædagogik

– Coach

– Tankefeltterapeut

– Grand Master Healer

– Law of Attraction Life Coach

Du kan læse mere om Cellina på hendes egen hjemmeside her…

Kald Kærligheden Ind - Cellina og Leanna

Kort om Leanna Maya

Uddannelse:

– Pædagog

– Cand. pæd. i pædagogisk filosofi

– Mindfulness Mentor

– Børneyogalærer

– 5 forskellige healeruddannelser

– Spirituel mentor

– Law of Attraction Life Coach

Du kan læse mere om Leanna Maya her…

 

Gennem livet har vi begge oplevet udfordringer og stor utryghed i vores relationer. Det har vi fået løst, og vi vil gerne hjælpe dig med det samme. 

Som de følsomme mennesker, vi er, har vi begge oplevet utryghed, mobning, svigt mm. gennem barndommen meget voldsomt. Ikke, fordi mennesker omkring os ønskede os noget dårligt, men ganske enkelt fordi vi bare tog alting meget nært – og fordi vi manglede redskaberne til at håndtere det at være så følsom, når vi blev ramt af andres ord og handlinger.

Vi blev derfor uofficielle verdensmestre i at tune ind på andre menneskers behov, så vi kunne imødekomme disse og dermed få en oplevelse af at være vigtige og af at have kontrol over tingene omkring os.

Problemet med at sætte andre før sig selv er, at vi tog alle andres energi og følelser på os. Vi tog over-ansvar! Vi blev drænede! Vi glemte at tage os af os selv! Og andre tog sig heller ikke af os. Eller… Fair skal være fair… Andre har igen og igen prøvet at være der for os, men fordi vi havde så travlt med at mærke andre og tage os af deres behov, så anede vi til sidst ikke selv, hvad vi havde brug for, og det var derfor svært for os at tage imod det, andre gerne ville give.

Vi har begge arbejdet meget med personlig og spirituel udvikling gennem livet, og i vores samarbejde får vi endelig ryddet grundigt op i resterne af vores begrænsede overbevisninger, uhensigtsmæssige mønstre og ukærlige mindset. Når vi sætter alle vores evner og erfaringer sammen i vores quantum healingsform, sker de vildeste transformationer. Vi kalder vores healingsform DIVINE UNION, fordi vi i dette felt forener hoved og krop, sjæl og materie, lys og mørke, det feminine og det maskuline, himmel og jord. Med vores healingsform kan vi også sætte dig fri af karmiske bindinger, traumer samt skyld og skam – både fra dette og fra tidligere liv.

Hos os bliver der skabt rum til hele dig som lige præcis den, du er sat på jorden for at være, når du er sat fri af alt det, der holder dig tilbage. 

 

Kender du til frustrationer og udfordringer som fx:

– At du som single altid tiltrækker dig de mænd, som ikke er helt de rigtige for dig? Som ikke ønsker det samme som dig? Som ikke er klar til at være i et parforhold? Som ikke behandler dig, som du gerne vil behandles? Som tager mere, end de giver?

– At du i dit parforhold igen og igen oplever, at du giver langt mere, end du modtager? At din partner ikke ser og anerkender dig? At I har svært ved at løse konflikterne? At I nærmest ikke taler sammen? At det hele ville være lettere, hvis din partner nu bare var lidt anderledes?

– At du altid ender på arbejdspladser, hvor du ikke bliver ordentligt anerkendt? Hvor du bliver klemt i et dårligt psykisk arbejdsmiljø? Hvor du ikke helt føler, du hører til? Hvor du har svært ved at blive hørt og gøre dig gældende?

– At du altid ender i den samme type udfordringer i dine relationer? Du kender måske til den berømte “kniv i ryggen”, hvor mennesker, du har tillid til, pludselig vender sig imod dig? Du har måske oplevet at blive udelukket eller afvist uden en ordentlig forklaring?

– At du igen og igen føler dig udfordret i forhold til din familie? Uanset om din barndom har været fantastisk og uden større problemer, eller om du har oplevet en eller anden grad af dysfunktionel opvækst, så kan du som voksen godt opleve udfordringer omkring rollerne og dynamikken i familien.

Vi kender det hele – og mere til…

Vi kender alt for godt til gang på gang at stå med følelsen af, at der må da være noget galt med mig, siden jeg ikke kan løse en given udfordring. Der må da være noget galt med mig, siden denne person svigter mig. Der må da være noget galt med mig, siden jeg ikke kan opnå det, jeg ønsker. Og så videre…

En dag fik vi begge nok! Ganske enkelt NOK! Vi besluttede, at vi fortjente bedre, og at vi ville have mere kærlighed ind i vores liv. Vel at mærke kærlighed på alle planer! Dette blev starten på vores magiske samarbejde omkring at kalde kærligheden ind. Et samarbejde, hvor vi i fællesskab har taget et hudløst ærligt kig på vores rejser i livet, hvor vi har afprøvet alskens ideer og redskaber, hvor vi har lavet massivt energiarbejde, og hvor vi har støttet hinanden i at ændre de ting, vi hver især var nødt til at ændre for at opnå det ønskede.

Har det været let? Absolut ikke! Men det har været det hele værd!

Vi tager nu kærligt lederskab i vores liv og virke, og vi brænder for at hjælpe dig – du skønne kvinde – som er klar til at gøre det samme. Vi brænder for at hjælpe dig til at forstå, hvordan kærlighed altid er svaret på, løsningen af og healingen til en given udfordring.