Vi to er et match til samarbejde, hvis…

 

Du er klar til at skabe det liv, du inderst inde længes efter.

Du er færdig med at undertrykke din sandhed for konstant at tilpasse dig andres forventninger.

Du føler dig kaldet til mere nærvær og autenticitet i dine relationer.

Du tør lukke mere livsglæde, drivkraft og flow ind i dit liv.

Du er villig til at kigge indad, arbejde med dig selv og tage fuldt ansvar for det, der er dit.

Du vil være mere bevidst omkring din egen magnetiske skaberkraft.

Du ønsker at være en aktiv del af et kærligt fællesskab, hvor vi støtter hinanden i processen.

Du ved, at du skal gøre noget andet, end du plejer, for at opnå noget andet end det, du har nu.

Din ydre virkelighed afspejler din indre. Det er i din ydre virkelighed, du finder buskaberne om, hvor i livet du skal step up i dit personlige lederskab – og det er i dit indre, du finder nøglerne til hvordan.

Healing Circle

 

Lever du din drøm? Eller lever du andres version af det gode liv? 

Healing Circle er mit bud på en kvindecirkel. Når kvinder mødes og deler deres drømme, livsvisdom og lys med hinanden, opstår der et ganske særligt healende space, der støtter og løfter alle i cirklen. Et fællesskab, som bygges over tid, og som hjælper hver enkelt deltager til at tune ind på sin indre sandhed, sin essens – og til at leve livet mere i overensstemmelse hermed.

At skabe dit liv efter dit hjerte kræver en stærk forbindelse til din Body-Mind-Spirit visdom, hvorfor en Healing Circle hos mig altid byder på guidet meditaton, bevægelse, mentaløvelser og healing.

 

Er du klar til at heale historien om, hvem du indtil nu har troet, du skal være, og i stedet bane vej for en ny fortælling om den fantastiske sjæl, du i virkeligheden er?

Individuelt forløb

 

Måske har du brug for et mere privat space til støtte på din livsrejse, i dit forældreskab eller til din alignment proces, og du har derfor også mulighed for at booke forskellige typer 1:1 forløb hos mig.

Walk’n’Talk omkring Damhussøen og Damhusengen, hvilket giver flow i både krop, energi, samtale og løsningsmuligheder. Pris for 1,5 time: 1200 kr. 

Enkeltstående sessioner i Rødovre eller via Skype med ro til dig, healing og samtale. Pris for 1,5 time: 1200 kr.

Der gives 10% rabat ved booking og samlet betaling af forløb. Pris for 6 x individuel session: 6480 kr. Skriv til mig her ved interesse herfor.

 

Lyt til signalerne fra din krop, for de fortæller dig om dine følelser og om alt det, du overhører eller undertrykker. Respekter din krop og dine følelser. Ær dig selv og din indre sandhed.  

Fjernhealing

 

Føler du dig fuldkommen tryg i at stå i din egen power og tage fuldt ansvar for dit liv?

Essentiel Tryghed er mit fjernhealings-forløb til dig, som har lyst til at nære dig selv og dit fundament i livet med kærligt nærvær og en følelse af essentiel tryghed. Når fundamentet er på plads, står du stærkere og mere autentisk i dig selv og dit liv.

Forløbet består af 6 x 1 times fjernhealing med tilhørende kanaliseret budskab fordelt over 3-6 måneder. Pris for 6 timers healing: 3200 kr.   

Skriv til mig her for booking af et Essentiel Tryghed forløb.