Healing

 

Healing er energiarbejde, hvor kærlig healende energi og livskraft bliver overført fra Spirit gennem mig. Jeg er blot kanalen herfor og den, der holder det intentionelle space for healingen. Jeg tilbyder både hands on healing og fjernhealing.

Du kalder måske Spirit for Gud, Universet eller noget helt andet. Mit ord er Spirit, og det dækker over den guddommelige energi og livskraft, vi alle er en del af og har adgang til. 

Kanalisering

 

Jeg er født med clairvoyante evner, som jeg i perioder af livet har forsøgt at lukke lidt ned for. Det er heldigvis aldrig lykkedes helt.

Denne åbne kanal til intuitionen og til Spirit er fantastisk i kombination med min healing. Når jeg tuner ind på dit energifelt og din Body-Mind-Spirit visdom, sker det i samarbejde med mine åndelige guider, som leder healingen såvel som bringer budskaber. Alt sammen til støtte for dit højeste bedste. 

Alignment

 

Formålet med mine healinger og kanaliseringer er altid at hjælpe dig til at komme i alignment med din indre sandhed, med din essens. Den del af dig, der altid er forbundet med det guddommelige – nemlig din sjæl.

Når jeg er i alignment med min essens og skaber mit liv herfra, står jeg fuldkommen tillidsfuldt og stærkt i mig selv og mit sjælsformål. Når jeg overhører min indre sandhed, stopper mit flow, og livet føles mere tungt.

The way we choose to see the world, creates the world we see. 

Fjernhealing

 

Føler du dig fuldkommen tryg i at stå i din egen power og tage fuldt ansvar for dit liv?

Essentiel Tryghed er mit fjernhealings-forløb til dig, som har lyst til at nære dig selv og dit fundament i livet med kærligt nærvær og en følelse af essentiel tryghed. Når fundamentet er på plads, står du stærkere og mere autentisk i dig selv og dit liv.

Forløbet består af 6 x 1 times fjernhealing med tilhørende kanaliseret budskab fordelt over max 9 måneder. Pris for 6 timers healing: 3300 kr.   

Skriv til mig her for booking af et Essentiel Tryghed forløb.

Self care is how you take your power back. Fall in love with taking care of yourself,

Body-Mind-Spirit. 

Healing i Rødovre

 

Reiki healing 1:1: Det er ren velvære at ligge en time på briksen under et blødt tæppe og blot modtage Reiki healing. En enkelt time vil gøre dig godt, men et forløb over 6-10 gange vil skabe forandring. Pris for 1 time: 800 kr. Jeg anbefaler, at du booker 1,5 time til som en første session, så vi har tid til at tale om det, der er vigtigst for dig lige nu. Pris for 1,5 times healing og samtale: 1200 kr. 

Der gives 10% rabat ved booking og samlet betaling af forløb. Pris for 6 x 1 times healing: 4320 kr. Skriv til mig her ved interesse herfor. 

Nærvær & Healing er mit bud på en live gruppehealing. En times afslapning kun til dig, hvor du vil opleve både guidet meditation og fuldkommen ro i et kærligt healende space. Pris: 100 kr.