Handelsbetingelser for Creative Mentoring

 

1. Generelle oplysninger

Creative Mentoring drives af:

Universal Life Illuminating Mentoring

v./Leanna Maya Frandsen

Rødager Alle 111, 3. tv.

2610 Rødovre

CVR-nr. 41104961

2. Priser og betaling

Alle ydelser på denne side kommer fra Leanna Maya og det under punkt 1 nævnte firma.

Alle priser angives i DKK ekskl. moms., og betaling modtages via bankoverførsel og mobilepay. Ved betaling via bankoverførsel anses betalingen som gennemført, når beløbet er tilgængeligt på den af Universal Life Illuminating Mentoring’s angivne konto.

Al betaling sker forud sammen med bestilling af en ydelse.

3. Levering

Den aftalte ydelse leveres på det aftalte tidspunkt – med mindre der aftales noget andet.

Vedr. levering af sessioner: Når sessions-tiden er booket, er aftalen bindende. Hvis køber ikke møder op inden for sessionens første 15 minutter, er Leanna Maya ikke forpligtet til at afholde sessionen. Dette uanset om sessionen foregår personligt i Rødovre eller over Skype. Køb af sessioner er bindende, og pengene gives ikke retur efter endt session. Du kan som køber ændre din tid 72 timer inden din aftalte session.

Vedr. levering af forløb: Både ved forløb med personligt fremmøde, med sessioner over Skype og med fjernhealings-sessioner gælder, at forløbet er afholdt indenfor 9 måneder fra købsdato. Herefter bortfalder resterende sessioner uden refusion. Når den enkelte sessions-tid er booket, er aftalen bindende. Køb af forløb er bindende, og pengene gives ikke retur efter endt forløb. Du kan som køber ændre din tid 72 timer inden din aftalte session.

Vedr. levering af holdundervisning som fx Healing Circle og Yoga & Mindfulness: Tilmelding til og betaling for holdundervisning er bindende, og pengene gives ikke retur efter endt hold-forløb. Hvis du som køber fortryder din tilmelding 2 uger inden hold-opstart, kan du efter forudgående aftale med Leanna Maya give eller sælge din plads til en anden køber. Kontakt Leanna Maya på mail info@creative-mentoring.com for sådan en aftale.

Vedr. levering af workshops: Tilmelding til og betaling for workshops er bindende, og pengene gives ikke retur efter endt workshop. Hvis du som køber fortryder din tilmelding 2 uger inden workshoppens start, kan du efter forudgående aftale med Leanna Maya give eller sælge din plads til en anden køber. Kontakt Leanna Maya på mail info@creative-mentoring.com for sådan en aftale.

Vedr. levering af retreats: Tilmelding til og betaling for retreats er bindende, og pengene gives ikke retur efter endt retreat. Hvis du som køber fortryder din tilmelding 4 uger inden et retreats start, kan du efter forudgående aftale med Leanna Maya give eller sælge din plads til en anden køber. Kontakt Leanna Maya på mail info@creative-mentoring.com for sådan en aftale.

Særligt vedr. levering af healing & kanalisering til børn og unge: Hvis modtageren er under 18 år, tilbydes healing – men ikke kanalisering – og der kræves i forbindelse med healingen samtykke fra forældremyndighedsindehaverne.

Al deltagelse i undervisning, workshops, sessioner og retreats sker på købers eget ansvar.